Бинго „Анел“:

Адрес: 1303, София, бул. „Тодор Александров“ 14

мейл: bingoanel@abv.bg

BINGO ANEL HOTEL ANEL

Бъдете наш специален гост в изтънчената обстановка на Бинго „Анел“. Стилен интериор, артистичен дизайн и перфектно обслужване от професионално обучен персонал, бинго, 10 слот машини, електронна рулетка… Вашият ритъм започна да се ускорява?!

Може ли да устоите?

Включете се в играта и почувствайте несравнима тръпка, предлагана от голямото разнообразие от забавления, денонощно, седем дни в седмицата. Възползвайте се от нашите атрактивни промоции и интригуващи игри с награди, които организираме за нашите клиенти.

Опитен екип осигурява на гостите на Бинго „Анел“ първокласно обслужване и разтоварваща атмосфера. Всички играчи могат да се възползват от голямото разнообразие от качествени напитки и коктейли предлагани в бара, както и от превъзходните специалитети предлагани в ресторанта към хотела.

Независимо дали сте любител на класиката и предпочитате да опитате късмета си с бинго или сте авантюристично настроен, обичащ игрите с висок риск като Американска Рулетка, при нас клиентът намира всичко онова, което търси. Всяка от игрите предлага разнообразие от минимуми и максимуми, за да бъде достъпна за всеки играч. И не забравяйте в Бинго „Хотел Анел“ има толкова много начини да се забавляваш.