Музика и парични награди в Хелоуин партито на Бинго Анел

На 31 октомври, вечерта в Бинго Анел на бул. Витоша протече по различен от обичайния начин. По случай празника Хелоуин, в игралната зала бе организирано специално „Helloween party”, което освен че изненада клиентите, успя да ощастливи някои от тях. Празничната вечер бе съставена както от различни бонуси и изненади, така и от музикална програма.


В рамките на събитието бяха раздадени над 5 000 лева парични награди от томболи и игри, а докато това се случваше, посетителите имаха възможността да чуят на живо изпълненията на младата поп певица Ева и добре познатата на всички Росица Кирилова. Първата бе съпроводена от своя „Ева балет”, а между хората, специална хореография демонстрираха и младите момичета от „Бален Анел”.


От бингото споделиха, че мероприятието не е организирано специално заради паричните награди, които така или иначе присъстват всеки ден в играта. По-важното в случая е било провеждането на една по-различна и празнична вечер за клиентите, чрез изпълненията на музикалните гости.

Вашият коментар